Találkozzunk, ha valami hasonlóban vagy:

Változtatni szeretnék, – keresem, hogy hogyan tovább –van egy álmom – szeretném jobban megismerni az erősségeimet

LélekCoaching:

A LélekCoaching folyamat két ember szoros együttműködése azért, hogy az egyikőjük hozott témájában minőségi változást érjünk el (ez vagy te :)). Én adom a folyamat keretét, hozok különböző technikákat, sokat kérdezek, fokról-fokra mélyülünk el a hozott témádban, úgy, hogy közben feltárjuk az erősségeidet, rájövünk, mik gátoltak idáig, egyre jobban megismered magad, és közben folyamatosan tudni fogod, hogy mit miért csinálunk, hol tartunk éppen, és mi várható még.

Azt szeretném, hogy a hozott témád minőségben tudjon változni. Arra törekszem, hogy a későbbiekben is hasznosítható élet-emelő technikákat, szemléletet, „trükköket” tanulj. Sokféle technika mentén dolgozhatunk együtt, de már most szólok, hogy szeretek sok vizualizációt használni, szívesen megtanítalak hogyan vezess ki egy-egy blokkoló érzelmet, és lehet, hogy meditálunk is. Közösen feloldunk eddig feloldhatatlannak hitt, vagy észre sem vett csomókat, amik utadat állják, megtaláljuk, miből merítesz erőt, és hogy mi az erősséged. Azonosítjuk a történeted motiváló érzelmeit, amit erősíteni kell, erősítjük, amitől jobb, ha megszabadulsz, kivezetjük. Vannak táblázatok, kitöltendő kérdőívek, diagrammok, kreatív feladatok és mindenképpen sok-sok kérdés.

Lehet, hogy egy baráti beszélgetés jut eszedbe egy-egy LélekCoaching alkalomról, hiszen a hangulat jó, és fogunk nevetni, de itt vége is a hasonlóságnak, hiszen célzottan a te témáddal foglalkozunk, semmi mással. Semmiképpen nem pszichológiai ülés, hiszen a múlt és az adott helyzet kiváltó oka távol áll a folyamat fókuszától, nem krízisintervenció, vagy pszichiátriai ülés –hiszen itt másféle témákkal foglalkozunk, és nem tanácsadás, hiszen a célunk azt meghatározni, hogy NEKED mi a jó, nem pedig lenyeletni veled valamit, ami valaki más szerint jó neked.

Ahogy már mondtam, a cél, tartós, minőségi változást elérni abban a témában, amit a LélekCoaching folyamatunk témájául választasz. Emellett észre fogod venni, hogy a közös munkánk végére magabiztosabb, tudatosabb emberré válsz, jobban megérted önmagad, rájössz, hogy milyen szerteágazó, színes képességekkel rendelkező, autonóm ember vagy!

Te milyen témával jönnél?

Felsorolok párat, amiben segíthetek:

Kevesebb stresszt szeretnék

Változtatni akarok

Van egy tervem

Van egy álmom

Újjá akarok születni

Rá akarok jönni, hogy leszek boldog az életemben

Rá akarok jönni, hogy merre menjek az életben

Nem tudom, akarok-e családot

Nem tudom, akarok-e gyereket

Céljaimhoz nagyon kellene az angol, de nehezen megy, nem jutok túl egy szinten

Szeretnék magabiztosabb lenni

Szeretnék jó előadóvá válni

Azt akarom, hogy szárnyaljon a kreativitásom

Jobban akarok koncentrálni

Hatékonyan akarom használni az időmet

Látni akarom, mi a fontos az életemben

Nagyon szeretnék bátran és magabiztosan beszélni angolul

Kíváncsi vagyok

Változtatni akarok

Van motivációm, de nem tudom eldönteni, hogyan érjem el a célom

Nehezen haladok az elképzeléseim felé

A sok lehetőség közül nem tudom eldönteni merre induljak, mit tegyek

Borultak a dolgaim, merre tovább?

 

Időben így néz ki:

Egy alkalom: 60 – 90 min között van, 1-2 hetente találkozunk
Egy folyamat körülbelül 8-12 alkalom. Lehet rövidebb, lehet hosszabb. Az első alkalommal – megismerjük egymást és eleldöntjük, hogy akarunk-e együtt dolgozni

Hol és hogyan találkozunk?

Élőben vagy messengeren – nem is gondolnád, de igazából mindegy, mindkettő egyformán hatékony tud lenni. Ha élőben találkozunk, fontos, hogy a hely, amit választunk, számodra komfort-zónán belüli legyen. De dolgozhatunk együtt valamilyen közös tevékenység, pl. séta közben is akár.

 

Amiben hiszek, amiket tanultam:

2008 óta meditálok, a Csung Jüan Csikung (ZhungYuan Qigong) rendszer 4. szintű gyakorlója vagyok, Meditácós rendszeremben tanultakat alkalmazom a LélekCoaching folyamat során

2011-ben Képterapeutaként (Képterápia/Image Medicine/意象医学 (Yi Xiang Yi Xue) végeztem a pekingi Kundawell Intézetben

2016-ban OKJ-s fülakupunktőrként végeztem

2018-ban Okleveles Coach és Tréner lettem


10 sorban így ismersz meg:

Színes, sűrű és aktív életet élek a férjemmel és a kisfiammal. Tudatosan dolgozom azon, hogy egyre egészségesebb és boldogabb ember legyek. Számomra flow-érzés, amikor ebben másoknak is tudok segíteni. Hobbim a tanulás, elemem a kommunikáció. Olyan optimista vagyok, akinél mindig van esernyő. Hiszek abban, hogy a dolgokkal szembe kell nézni, nem pedig elnyomni őket. Távol tartom magam a térítőktől, és én sem szeretnék megtéríteni senkit. Jól használom ki az időmet, folyamatos egyensúlyra és önkéntes minimalizmusra törekszem. Éltem Kínában, Olaszországban, Oroszországban, tanítottam (angolt, sokat), rádióztam, dolgoztam nemzetközi környezetben, utaztam. 2007-ben kezdtem taiqizni, 2016 óta jógázom, 2008 óta rendszeresen meditálok. Szeretek utazni és olvasni, Dobogókő számomra menedék, barátaimmal és a családommal töltött minőségi idő igazi kincs.