Hírlevél feliratkozás

 

Ezt a tartalmat a jelszó megadása után tudod használni. Ha még nincs jelszavad, lépj be a Lineanigra Klubba és már küldjük is. A jelszó megadása után, alul várnak a letölthetők.

 

 Karácsonyi Időnyerő:

 Karácsony, azaz rohangálsz ajándékok után , programot szervezel a Manódnak, magatoknak, takarítasz, főzöl. Bőven van mindenre időd, közben jókedvű maradsz, kipihent, és boldog, hiszen  vagy a  karácsonyi hangulat-felelős, és igyekszel átadni minden szépet a KisManódnak ami a karácsonnyal kapcsolatban fontos. NEKED EZ SIKERÜL?? Ha igen, akkor ne is olvasd tovább 🙂 . Ha nem, nos, ettől a kis füzetecskétől sem lesz ÍGY, viszont megnézzük, hogy A KARÁCSONYI KAPKODÁS KÖZBEN  hogyan tudsz úgy időt újrateremteni, hogy az előkészületekre se te ne menj rá, se a karácsonyi hangulat.

Karácsonyi anti-perfekcionista füzet:

A karácsony a perfekcionizmus igazi melegágya… Te is a 80-as és 90-es évek amerikai karácsonyi filmjein szocializálódtál, ahol minden tiszta, és havas és gyönyörű, és időben elkészül a közbeeső vicces buktatók ellenére? A TE ÉLETEDBEN EZ ÍGY VAN?? Ha igen, hallod, akkor ne is olvasd tovább J Ha nem, nos, ettől a kis füzetecskétől sem lesz ÍGY, viszont megnézzük, hogy HOGYAN lehetsz a tökéletlenség közepette sokkal felszabadultabb és vidámabb! 

 Grincstelenül Boldog Karácsony – Füzet:

Közeleg a karácsony, és szeretnéd, hogy jól sikerüljön, boldog és emlékezetes legyen a családod, a Kismanód számára. Ez igazán akkor fog megvalósulni, ha valóban a SAJÁT ünnepeteket élitek meg. De milyen is az? Ezen tud téged végig vezetni a két alábbi coaching-alapú mini-kihívás. Ha már volt szerencséd coachinghoz, tudod, hogy a folyamat során a saját válaszaidat keresed (lesz még erről szó alább). Így lesz ez ebben a Karácsonyi Füzetben is!

LélekTervező2019 Coaching Füzet (jövőbeli) Édesanyáknak:

Édesanyaként tervezünk. Sokat. Akár évet is. De mi van a megéléseinkkel? A LélekTervező CoachingFüzet annyiban tér el az általános verziótól, hogy célzottan a családi évet, a gyereknevelést, és a saját megélésedet, céljaidat, örömeidet, félelmeidet – és mindenek előtt az erődet – fogod tisztán látni. Ahogy haladsz vele, úgy fogod érezni, hogy termetettél egy Édesanyai LélekIránytűt magadnak 2019-re. A folyamat végére összeszedettebbnek, bátrabbnak, felkészültebbnek, határozottabbnak érezheted magad, és így nyugodtabban, pozitívabb megközelítéssel folytathatod az előtted álló 2019-es évet!

Babakocsi választó munkafüzet:

Tudd meg kb 10 perc alatt, hogy milyen a legmegfelelőbb babakocsi – a te családod számára!

12 Babakocsi kiegészítő, ami hasznos lehet:

A babakocsik felszereltsége eltérő. Itt átnézheted, milyen praktikus kiegészítőkkel teheted még komfortosabbá a babakocsis mindennapokat mind a babád, mind a saját magad számára!

15 Tétel, amit próbálj ki egy babakocsin, mielőtt megveszed:

Ellenőrizd végig ezt a 15 pontot a babakocsin vásárlás előtt, és kerüld el a későbbi kellemetlen meglepetéseket – akár újonnan, akár használtan veszel babakocsit!

8 Kérdés, amit tegyél fel a boltban a babakocsi vásárlásakor:

Ezeket kérdezd meg az eladótól, és lehet, hogy olcsóbb lesz a babakocsid, valamint fény derülhet pár fontos apróságra is!

Pakolós lista – autós útra:

Használd ezt a témakör szerint csoportosított listát, és a kezed ügyében lesz minden, ami egy hosszú autóút alatt kellhet a babádnak!